- Mine tidligere klienter siger

Referencer

"Tusen takk for et fantastisk sommerkurs. Det var så herlig og flott hvordan vi bare på de få dagene fikk kommet nærmere oss selv og hvor sterke opplevelser vi fikk. Hele kurset lyste av kjærlighet og du ledet oss gjennom dagene på en utrolig flott måte. Kobinasjonen av sprituell veiledning, healing, terapautisk maling og coaching var fantastisk. Jeg har hatt mange opplevelser i tiden etter jeg var hos deg på kurs. Mange biter faller på plass og jeg kjenner at ting kommer til meg. Atter en gang tusen takk for noen fine dager" Vennlig hilsen
HILDE HERLAND (NORGE)
"Jeg kan varmt anbefale Jeanette, hun har hjulpet og guidet mig, til at finde ind til mig selv og bryde med gamle uhensigtsmæssige mønstre. Også i forhold til min butik, hvor jeg har kunne miste troen på mig selv, har jeg altid fået vejledning, til at finde tilbage. Jeg er blevet styrket i at tro på mig selv og mine evner, at mærke mig selv. Jeg bruger fortsat Jeanette, når jeg bliver overvældet af tanker, og går altid derfra med fornyet tro, glæde og lethed. Tusinde tak Jeanette"
Helle Mejer
"Jeg har deltaget på et af Jeanettes sommerkurser og kan varmt anbefale det! Det var nogle veltilrettelagte og rigtig hyggelige dage fyldt med udbytterig undervisning, god tid til reflektion og en dybde, der stadig giver genklang. Samspillet med de øvrige kursister var suverænt og Jeanettes fantastiske håndtering og evne til at koble spiritualitet med den “virkelige verden” bl.a. i form af coaching, meditation og clairvoyance er enestående. Min personlige udvikling blev boostet. Jeg fik, hvad jeg kom efter.... og mere til"
Lilian Poulsen.

"Hvis du bliver ven med dig selv, er du aldrig alene"

Maxwell Maltz