- Jeg glæder mig til at hjælpe dig

Om Jeanette

Lidt om mig

Jeg er født spirituel vejleder, clairvoyant og healer. Som person er jeg vild med at arbejde med mennesker.

Mit navn er Jeanette Juliet Rasmussen. Jeg er 56 år, og jeg er født spirituel vejleder, clairvoyant og healer. Jeg har arbejdet professionelt med min gave i mere end 20 år.
 
Som barn vidste jeg ikke, at jeg havde mine evner. Jeg skulle derfor blive 25 år, inden jeg fik min første opvågnen inden for den spirituelle verden, og jeg har ikke set mig tilbage siden.
 
Jeg har haft mange kunder, og holdt mange foredrag i hele landet, haft healer-kurser, holdt intuitive malerkurser samt sommerkurser, hvilket har styrket mig i, at min kreative sjæl skal fodres hver eneste dag, for jo mere kreativ jeg er, jo mere flow er der i mig.
 
Som person er jeg vild med at arbejde med mennesker.
Det har jeg altid gjort, og det bliver jeg nok ved med resten af livet. Jeg arbejder meget for, at vi finder din vej.
 
Det er meget vigtig, at du mærker de svar, der kommer til dig i dit hjerte. Derudover får du flere redskaber med hjem, som du kan bruge, når du har behov for det. Det handler meget om, at du kommer ind i dit hjerte og mærker dine egne svar samt mærke den store kærlighed, der er til dig selv, og at du mærker, at du er støttet af universet hver eneste dag.
 
Ved siden af min forretning, arbejder jeg som virksomhedskonsulent dels for at have skønne kollegaer og dels for at holde mig opdateret på, hvad der sker ude i verden.
 
Jeg glæder mig til at møde dig.
Kærligst
Jeanette

"The time is now"

Moloko